viernes, 22 de junio de 2012

Retrat dels indignats



http://www.flickr.com/photos/mrsaile/sets/72157626809225932/


Elías González és un estudiant de fotografia que s'ha de dedicat a retratar les manifestacions a les seves fotografies. Anònimament i participant en les concentracions, ens porta al seu perfil de Flickr un recull de imatges espectaculars. Sense cap mena de difusió o publicitat a favor, creiem que aquestes han de ser exposades al públic per la seva cualitat.
Una rere altra, aquestes imatges són obres d'art amb un gran treball d'edició convinat amb una bona captura. Sense dubte, ha sabut emprar els recursos que ofereix la tecnologia d'avui en dia.
El missatge és clar i generalista. Tothom es pot sentir identificat o commogut per aquestes fotografies tan curosament treballades.


Un fotograf




Jesus G. Pastor, un fotografo.

Així és com es descriu aquest autor que ha tingut la genial idea de fer una recollida de les totes les pancartes i missatges indignats de les manifestacions en fotografia.

Amb una carrera de fotografia a les esquenes volem ser nosaltres qui li faci publicitat per que el missatge arribi al seu public ja que té molt potencial però no mitjans per crear repercusió.

Les fotografies estan més centrades a el contingut que en la forma, i potser per això no s'han explotat els recursos visuals de que disposava. De totes maneres l'originalitat dels missatges, comparacions humorístiques i idees per transmetre el contingut estan molt ben trobades. 

Els missatges son diversos, alguns de més clars i altres de no tant, però en general tracten temes aplicables a tothom i el tema es molt homogeni.