jueves, 21 de junio de 2012

El mundo se mueve (canción 15-M)


Aquesta simple cançó composta per Germán García Lillo està penjada al youtube a través del canal reivaj100 el maig de l'any passat i ha obtingut més de 39200 visites i 173 "m'agrada". El vídeo deu haver estat molt divulgat per Madrid i en conseqüència, la resta d'Espanya des que va començar el moviment 15-M.

Els que estan darrere d'aquesta motivadora peça musical pretenen expressar primer amb un llenguatge més poètic fent ús de metàfores i símils descriure la situació que encara estem vivint en relació a la política, i més endavant comença a fer una clara enumeració del que es queixa. A la tornada de la cançó anima a que més gent formi part d'aquest moviment, i afegeix frases en anglès per denotar l'interès internacional de la proposta. No només tenim problemes aquí, sinó que tot el món hi està embolicat, i a tot arreu ha d'haver revolucions i s'ha d'ajudar els uns als altres.

Pel muntatge del video s'ha optat per anar mostrant la lletra enlloc de passar imatges relacionades. Segurament se li vol donar molta importància a la lletra per assegurar-se que el missatge arribi més clar i precís.

No hay comentarios:

Publicar un comentario